Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 4 mei: The Asteroids Galaxy Tour in Tivoli/Helling Utrecht

Soulvolle funky, retropopmuziek uit Kopenhagen. The Asteroids Galaxy Tour werd met deze formule in één klap internationaal bekend toen hun aanstekelijke hit ‘Around The Bend’ werd gebruikt in een Apple reclame eind 2008. Drie jaar later gebruikte Heineken het nummer ‘The Golden Age’ in hun commercial. Hun eerste optreden ooit was als voorprogramma voor Amy Winehouse, en Katy Perry verkoos The Asteroids als het voorprogramma voor haar Europese tour in 2009.

De producties hebben nu meer een jaren-tweeduizend-filterdiscogevoel, maar met nog steeds dezelfde constante: die onweerstaanbare stem van Mette Lindberg! Een band die de grenzen van muzikale zoektochten oprekt tot aan de eindes van het muzikale universum.

Meer info en kaarten:  https://www.tivolivredenburg.nl/nl/

 

Deel: