Wie er vorig jaar bij was, weet dat de Secret Show die Dauwpop samen met OverUIT organiseert heel bijzonder is. Zonder de artiest en zonder de locatie te weten, kopen geïnteresseerden een kaartje. In de aanloop naar de show worden er subtiele hint gegeven. Vlak voor het moment suprême wordt de locatie bekendgemaakt. Wie er optreedt wordt voor de gelukkige aanwezigen pas duidelijk op het moment dat de artiest begint te spelen.

Vrijdag 1 mei staat een nieuwe editie gepland. En het belooft een erg speciale editie te worden. Door de locatie kunnen er maximaal 50 personen aanwezig zijn. Een ticket kost €10 (inclusief servicekosten). De locatie is niet met het openbaar vervoer bereikbaar.

De voorverkoop voor Dauwpop is reeds begonnen via www.dauwpop.nl en de lokale voorverkoopadressen. Tickets kosten €47,50 (excl. servicekosten) per stuk. Een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost €12,50 (excl. servicekosten). Overnachten op Dauwpop Campsite is ook weer mogelijk, een campingticket kost €15 (excl. servicekosten).

PROGRAMMA DAUWPOP 2015:
Anouk
Kensington
dEUS
Dotan
Typhoon
Masters of Reality
Talisco
Foxygen
Magnus
John Coffey
C.W. Stoneking
Dead Moon
Circa Waves
King Khan & The Shrines
Sue The Night
Bökkers
Paceshifters
Afterpartees
Extince
Sticks & Moon,
Cairo Liberation Front,
PAUW
Swinder
FeestDJRuud
Cookachoo
The Million Plan
Doppelgang
Pyrodox
De Rooie Neger
Hillbilly Hoedown
DJ Ed Rock
Back To The 90’s
Small Time Crooks
Volcano Boys
E-Star

Deel: