Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Maandag 23 maart: Hoodie Allen in Melkweg Amsterdam

“Make every word count”, dat is het motto van Hoodie Allen, een goed gezinde, optimistische rapper en songwriter uit New York. Op een pakkende en humoristische manier zet hij zijn verhalen om in raps. Hij ziet zijn rol als MC als die van een verteller, iemand die zijn woorden moet verbinden met het publiek. Hoodie Allen gebruikt in zijn nummers samples van diverse popartiesten, zoals Marina & The Diamonds, Eliza Doolittle en Death Cab For Cutie.

Zijn debuutalbum ‘People Keep Talking’ is net uit en belandde meteen in top 10 van de Billboard Chart. Op dit album werkt hij onder meer samen met Ed Sheeran (‘All About It’) en Alex Wiley (‘Sirens’). Nu klaar voor een Europese tour waarbij hij vanavond de Melkweg zal aandoen.

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda

Deel: