‘The Good Life’ is de titel van de nieuwe plaat van de Haagse band Splendid. Met dit zesde album gaat Splendid terug naar de basis: krachtige popmuziek met invloeden uit de reggae en hiphopscene. Bas van Wageningen (Di-rect, Taymir) produceerde het nieuwe album. Het nieuwe werk is in april en mei overal in Nederland te horen tijdens ‘The Good Life’ clubtour. Splendid start de tour in het Haagse Paard van Troje op 11 april. Ook tijdens het festivalseizoen is de band in heel Nederland te bewonderen.
‘The Good Life’ wordt op 3 april uitgebracht.

“Voor ons bestaat ‘The Good Life’ uit het maken van muziek”, zegt frontman Patrick Schmitz. “Dat doen we al 14 jaar met elkaar omdat we een belangrijk deel van ons geluk uit muziek halen” Saxofonist Jort Goderie vult aan: ”Wat ‘The Good Life’ precies betekent, verschilt per persoon. Voor ons staat het voor een barbecue op het strand, een voetbalwedstrijdje tegen Bob Marley, surfen in Indonesië, dikke zonnestralen, liefde en heel veel muziek. Eigenlijk alles en iedereen waardoor je met een grote glimlach door het leven wandelt!”

De Haagse formatie Splendid maakt al jaren vrolijke popmuziek. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. Splendid speelde onder andere al op Lowlands, Appelpop, Parkpop, Concert at Sea, Sziget en meerdere keren op de Zwarte Cross. Ook de nieuwe plaat gaat in 2015 weer zorgen voor totale gekte tijdens de clubtour en het festivalseizoen. Nu met nog meer zon, zee en surf: trek je slippers aan!

Deel: