Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 10 maart: Morrissey in 013 Tilburg

Als ex-frontman van de legendarische band The Smiths is Morrissey is de artiestennaam van Steven Patrick Morrissey. De Britse zanger maakte deel uit van The Smiths, een band die ondanks haar korte bestaan een legendarische status verwierf. Na het uiteenvallen van The Smiths begon Morrissey aan een succesvolle en turbulente solocarrière die nu al ruim 25 jaar duurt. Als soloartiest bracht Morrissey ons ijzersterke albums als ‘Viva Hate’, ‘Vauxhall and I’, ‘Your Arsenal’ en ‘Ringleader of the Tormentors’

In oktober 2014 maakte The Guardian bekend dat Morrissey kanker heeft. Maar het Britse icoon laat zich niet uit het veld slaan. Dezelfde week nog stond hij in TivoliVredenburg en de pers was unaniem lovend: “Morrissey trok zijn shirt uit en gooide het, zoals gebruikelijk, in het publiek. Hij keek in zijn blote bast even hoe er om gevochten werd en zag dat het goed was” schreef Gijsbert Kramer in De Volkskrant. “Morrissey is ook anno 2014 nog altijd een grootheid van bijna mythische proporties.” aldus OOR. “Morrissey in topconditie tijdens concert in Utrecht” zag NU.NL. Het moge duidelijk zijn: deze show mag je niet missen!

Meer info en kaarten:  http://www.013.nl/programma

Deel: