Actrice Scarlett Johansson is een nieuwe supergroep begonnen met als naam The Singles. De andere leden zijn bassiste Este Haim (uiteraard van Haim), Holly Miranda, Kendra Morris en Julia Haltigan.

Tegenover het Britse muziektijdschrift NME vertelt Johansson hierover: “Het was de bedoeling om dansbare superpop te schrijven die zou worden gespeeld door deze meiden.” Ze heeft hierbij ook een aantal voorbeelden in gedachten. “Ik vond Grimes geweldig. The Bangles en The Go-Go’s ook. Ik hoop dat The Singles net als de eerdergenoemde bands wordt.” De eerste nieuwe track van deze formatie is het nummer ‘Candy’ en is al online te beluisteren.

Het is voor Scarlett Johansson niet de eerste keer dat ze zich op het muzikale pad begeeft. In 2008 bracht ze het soloalbum ‘Anywhere I Lay My Head’ uit waarop ze covers zong van Tom Waits. Een jaar later volgde het album ‘Break Up’ samen met de Amerikaanse singer-songwriter Pete York. Ondertussen zit Este Haim ook niet stil met haar zusjes Alana en Danielle. Want Haim is momenteel ook in de studio aan het werk voor hun tweede album.

Deel: