Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 12 februari: Hennie Vrienten in Hedon Zwolle

Na solo-platen en gelegenheidsformaties concentreert voormalige bassist van Doe Maar zich vanaf midden jaren tachtig op het maken van soundtracks voor speelfilms en documentaires. Drieëntwintig jaar na zijn laatste soloalbum is Henny Vrienten, zanger van de legendarische band Doe Maar, op zijn 66ste terug met de plaat ‘En Toch…’

“Ik heb een heel groot gedeelte van mijn leven verspild aan dingen perfect te krijgen. Nu doe ik mijn uiterste best om de perfectie buiten te sluiten; om het toeval en de rafeltjes te omarmen.”

Op ‘En Toch…’ staan veertien nummers, geproduceerd door Daniël Lohues en gespeeld met de band MY BABY en Xander Vrienten, bassist bij Jett Rebel en zoon van. ‘En Toch…’ is echt een album; één geheel met kop en staart. Voor  het optreden vanavond neemt Henny Vrienten met MY BABY, Wouter Planteijdt en Hein Offermans mee.

Semi seated concert

Meer info en kaarten: http://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/3655/henny-vrienten-en-toch

 

Deel: