Madonna liet gisteravond tijdens de Grammy Awards op spectaculaire wijze haar nieuwe single ‘Living For Love’ horen. Met het spannende optreden, waarbij de zangeres letterlijk sky high ging, benadrukte de popdiva dat ze anno 2015 nog altijd ‘hot en happening’ is. Een dag nadat de videoclip van ‘Living For love’ een exclusieve première kende via de Snap Channel op Snapchat Discovery, is de volledige clip ook te zien op Vevo. De opzwepende dance-track ‘Living For Love’ is afkomstig van Madonna’s nieuwe album ‘Rebel Heart’ dat op vrijdag 6 maart verschijnt.

Madonna is de eerste superartiest die een videoclip via het populaire social media-kanaal Snapchat lanceert. De clip, geregisseerd door J.A.C.K. (Julien Choquart en Camille Hirigoven), laat de zangeres zien als torero die een speelse dans aangaat met als stieren verklede mannen met glittermaskers. Direct na de première op Snapchat werd de muziekvideo trending topic op Facebook. Het Amerikaanse tijdschrift Forbes schreef lovend over de nieuwe muziek van de 56-jarige zangeres. “Even after all these years, Madonna is still finding ways to innovate and present her art to the masses.”

Deel: