De organisatie van Pinkpop heeft weer twee namen bekend gemaakt voor de komende editie. De Californische punkrockband Rise Against en Dotan zijn de twee namen die aan de line up zijn toegevoegd.

De komst van Dotan was al langer bekend, maar is nu ook door de organisatie van Pinkpop bevestigd. Hij zal op zaterdag 13 juni op het mainstage optreden. Rise Against zullen de dag daarna optreden op het 3FM stage.

Pinkpop vindt dit jaar plaats van 12 t/m 14 juni in Landgraaf. Eerder werden al Muse, Robbie Williams, Foo Fighters en Slash bekend gemaakt voor de line up van deze 46ste editie van het festival. Op woensdag 25 februari 2015 wordt traditioneel tijdens een persconferentie in Paradiso in Amsterdam het volledige programma bekend gemaakt. Op zaterdag 28 februari zal de voorverkoop voor het festival van start gaan.

Deel: