Problemen voor ex-Smiths-frontman Morrissey. De Brit zou volgende week voor twee concerten naar Nederland komen, maar de zalen, 013 en De Oosterpoort, hebben de fans van de zanger laten weten dat de concerten worden verzet naar 2015. De reden die gegeven wordt voor het verzetten zijn onvoorziene logistieke problemen. Er worden op dit moment vervangende datums gezocht in 2015.

Apart genoeg zijn de concerten voor en na de Nederlandse data (nog) niet afgelast en hoewel er geruchten de wereld in zijn geholpen dat de al lange tijd bekritiseerde gitarist Jesse Tobias van Morrissey de band zou zijn uitgezet, wordt dit door Roberto Ferdenzi met kracht tegengesproken.

Vreemd is wel dat de datum voor het concert in De Oosterpoort in Groningen, 15 december, vandaag is gecanceled. Gisteren werd al bekend gemaakt dat Morrissey op 15 december juist een concert zal gaan geven in Griekenland. Dus het lijkt er op dat de logistieke problemen er niet in Griekenland zijn.

Ook Morrissey’s tournee in de Verenigde Staten, eerder dit jaar, werd plotseling gecanceled, en ook dat was niet de eerste keer voor de Britse zanger…

Deel: