Dauwpop, het sfeervolle en charmante festival in de bossen bij Hellendoorn heeft op 25 november de eerste namen bekend gemaakt voor haar 2015 editie, en dat zijn zeker niet de minsten: Met Anouk heeft Dauwpop haar headliner gelijk al binnen. De Haagse diva heeft een dijk van een live reputatie en met een geweldig nieuw album kan de show op hemelvaartsdag al bijna niet meer stuk.

Ook Kensington staat op het affiche van het festival bij Hellendoorn. Kensington is een van de bands waar in Nederland geen enkel festival omheen kan, de heren hebben bakken met hits en weten met geweldige shows hun reputatie ook telkens waar te maken.

Naast Anouk en Kensington heeft de organisatie ook al wat ‘kleinere’ acts bekend gemaakt: John Coffey en de Paceshifters. De rockers van John Coffey of ze nu mét of zonder snorren op het podium staan laten op ieder podium waar ze spelen een verpletterende indruk achter. De mannen hebben ook nog een nieuw album op de rol staan voor eind januari 2015, dus laat je snor staan en kom rocken met John Coffey! Ook de PaceShifters weten wat stevig rocken is. Het trio heeft met ‘Breach’ een geweldig nieuw album uit en de heren staan ook live zeker hun mannetje.

Deel: