Na het succes van Armin van Buuren’s laatste album: ‘Armin Anthems: Ultimate Singles Collected’, zal Armin nu gloednieuw bonusmateriaal vrijgeven met betrekking tot het album. Hoewel tienduizenden stemmen van fans binnenkwamen voor favoriete Armin Anthems, waren er slechts 20 tracks bestemd voor het uiteindelijke album.

In reactie op een enorme hoeveelheid verzoeken van fans voor de volledige lijst met stemresultaten, heeft Armin donderdagavond tijdens zijn radio show A State Of Trance bekend gemaakt de volledige Top 100 Fan-voted Tracks vrij te geven.

De volledige lijst kan gevonden worden op: arminanthems.arminvanbuuren.com

Vanaf nu zal er een gloednieuwe Spotify afspeellijst te beluisteren zijn, waarin niet de top 20 maar de top 100 van Armin Anthems tot nu toe volgens de fans bepaald, op samengesteld zijn. Hiernaast is ook een speciale “Commentary Version” gemaakt door Armin om een inzicht te geven in het verhaal achter de eerste 25 door fans bepaalde tracks. Deze kan ook op Spotify exclusief beluisterd worden. Ook zullen de extended versions van elke album track op Beatport ge-released worden.

Deel: