Julian Velard heeft zojuist bekend gemaakt dat hij een bijzondere gast meeneemt naar zijn concert in Paradiso. Op dinsdag 18 november staat de Amerikaanse zanger in de grote zaal van de hoofdstedelijke poptempel samen met Matt Simons op het podium. Het concert zou in eerste instantie plaats vinden in Peoples Place maar door de grote vraag naar kaarten is het concert verplaatst naar de grotere buurman. Velard zal ongetwijfeld veel van zijn nieuwe album ‘If You Don’t Like It, You Can Leave’ spelen, maar door het meespelen van Simons krijgt het optreden een grote meerwaarde. Matt Simons werd in Nederland bekend door zijn hitsingle ‘With You’ en is sindsdien een graag geziene gast in ons land.
Er zijn nog kaarten voor dit bijzondere optreden wat ongetwijfeld een mooie avond gaat worden.

 

Deel: