Röyksopp heeft een nieuwe track vrijgegeven, getiteld ‘Sordid Affair’, komende van hun laatste album ‘The Inevitable End’. Aan ‘Sordid Affair’ werkte Ryan James van Man Without Country mee. Röyksopp noemt het nummer “Een herinnering en contemplatie van de emotionele aspecten van de inspanningen, zoals beschreven in het titelnummer. De moeilijkheden van het loslaten van emotionele gehechtheid – zelfs die van een twijfelachtige aard”. Via hun website heeft Röyksopp nog een track gedeeld, getiteld ‘You Know I Have To Go’ (Feat. Jamie McDermott).

Ryan James vond de samenwerking met Röyksopp een surrealistische ervaring. “Ik heb vóór de opnames maar een keer met Torbjorn gesproken via Skype, ik had nog niets gehoord van de muziek waarvoor ik zou moeten gaan zingen. Natuurlijk voelde ik me vereerd om met Röyksopp te mogen samenwerken, en om uitgenodigd te worden in hun unieke muzikale wereld’.

Deel: