Alain Clark zal tijdens zijn komende theatertour een podium bieden aan jong talent. Solo muzikanten, zangers of zangeressen krijgen de kans hun talent voor het voetlicht te brengen. Dus wil jij een keer mee spelen met Alain Clark en zijn band, meld je dan snel aan!

Alain schreef het zelf op zijn Facebook-pagina: “Net de eerste repetitie gehad voor de theatertour. We hebben een plekje in de set gereserveerd voor een muzikaal talent. Als je het leuk vindt om de spotlight even van me over te nemen, stuur dan een mailtje naar info@alainclark.nl. Dan jammen Remko, Marcel en ik een nummer met je mee.”

In iedere stad waar Alain speelt gaat hij op zoek naar de beste lokale artiest. Trompet, gitaar, zang, piano, of welk instrument dan ook. Hij of zij krijgt 3 minuten speeltijd onder begeleiding van zijn band. Alain Clark: “Ik raak geïnspireerd door jonge muzikanten, als je ziet hoeveel talent er rond loopt in Nederland, ik laat me daarom graag verrassen en ben benieuwd naar de aanmeldingen. Het lijkt me erg leuk om artiesten aan de start van hun carrière in de spotlight te zetten”.

Alain Clark werd zes jaar geleden bekend door zijn debuutalbum ‘Live It Out’ welke meer dan 200.000 keer werd verkocht. De zanger uit Amsterdam scoorde hits als ‘This Ain’t Gonna Work’ en het duet met zijn vader ‘Father And Friend’. De inmiddels 35-jarige zanger ontving een Edison, 3FM award en tourde door Europa. Dit seizoen tourt hij met zijn theaterconcert ‘Walk with me’ door Nederland.

Deel: