Het debuutalbum Tyranny van Julian Casablancas + The Voidz komt 23 september onder andere op cassettebandje uit. Weer eens wat anders dan dat eeuwige vinyl, vindt je ook niet? De eerste single van het projectje van, je raad het al, Julian Casablancas (je weet wel, die van The Strokes), heet ‘Human Sadness’ en is te koop en te beluisteren op de website van platenmaatschappij Cult Records (ook een projectje van Casablancas).

Het nummer duurt welgeteld zestig seconden en klinkt als een soort intermezzo of intro voordat het echte album start. Veel inzicht in het album krijgen we hier dus niet door. Wel is de producerende hand van de zanger in de track te horen. Het heeft die gruizige feel die Casablancas met zich meedraagt. Deze teaser is als eerste single een beetje een domper maar maakt wel nieuwsgierig naar wat de zanger voor ons in petto heeft.

Deel: