Net als vorig jaar moet de organisatie van het Geuzenpop festival op het laatste moment de stekker uit festival halen, dit maal definitief. In 2013 is het Geuzenpop festival op het laatste moment geannuleerd door een financieel probleem. Na heel hard werken en veel overleggen heeft de stichting in december vorig jaar een ‘schone’, vernieuwde start gekregen en is er vanaf dat moment met man en macht gewerkt om een geweldig festival neer te zetten in 2014. Als Partner stond Maxazine altijd achter Geuzenpop en werkte jarenlang samen met Geuzenpop om het festival zo goed mogelijk bekend te maken. Helaas heeft het niet mogen zijn.

Voor dit jaar stond alles als een huis; Een prima programmering, mooi terrein, nieuw campingterrein en enorm veel enthousiasme bij de organisatie, die enorm veel werk heeft verricht. Toch is nu het doek definitief gevallen voor het Geuzenpop festival, dit maal door een tegenvallende kaartverkoop waardoor de organisatie het niet risico niet meer kan dragen. Dit is spijtig, hard en zeer slecht nieuws voor alle fans, vrijwilligers, bands, partners en voor Enschede. Tickets voor de 2014 editie zullen worden terugbetaald door TicketScript (http://www.ticketscript.nl)

Na 10 jaar en 8 super leuke edities van een sympathiek festival is het ten einde in Enschede… Maxazine dankt de organisatie en de vrijwilligers van Geuzenpop voor de samenwerking.

Deel: