Nick en Simon top 100De complete, door de fans samengestelde, Top 100 beste Nick & Simon-liedjes is te beluisteren op het grootste streaming platform van Nederland: Spotify. Voor het samenstellen van deze Top 100 werden Nick & Simon fans opgeroepen te stemmen op hun favoriete liedjes van het muzikale duo. Sinds de start van hun muzikale carrière is het duo bijzonder productief geweest, waardoor de fans een zeer ruime selectie hadden om uit te kiezen. De Top 20 uit deze Top 100 is terug te vinden op het verzamelalbum ‘Herinneringen: Het beste van Nick & Simon’. De complete Top 100 is uitsluitend via Spotify te beluisteren.

Nick & Simon brachten begin 2006 hun allereerste single ‘Steeds Weer’ uit. Ruim 8 jaar; zeven albums en zes dvd’s later vonden ze het tijd voor een verzamelalbum onder de noemer ‘Herinneringen: Het beste van Nick & Simon’. Dit album is sinds vrijdag o.a. verkrijgbaar via Bol.com, Thatsentertainment.nl, Blokker en de Mediamarkt.

Het verzamelalbum is een dubbelaar en bevat de Top 20 beste liedjes (samengesteld door de fans); vier nieuwe songs waaronder de meest recente single ‘De Horizon’ en hoogtepunten uit het concert ‘Sterker in GelreDome’. Daarnaast wordt er een unieke fanbox uitgebracht door Artist & Company bestaande uit 3CD’s en 2DVD’s en een unieke verzilverde herinner-RING aan een kettinkje.

Deel: