Op vrijdag 27 juni staat er iets moois te gebeuren in de grote zaal van Paradiso, Amsterdam: dan presenteert Grote Prijs van Nederland Finalist, singer-songwriter Jyoti Verhoeff haar debuut dubbel-album samen met haar celliste Maya Fridman, het Symfonie Orkest Midden Nederland en een heel koor, oftewel met een band van in totaal ruim 60 man!

Jyoti Verhoeff is niet zomaar een talent, maar een bijzondere persoonlijkheid, die met haar magische klanken het publiek weet te betoveren. In 2012 was het releaseconcert van Jyoti’s eerste EP Phoenix in de Theaterzaal van de Melkweg al volledig uitverkocht! In 2013 stond zij samen met Maya in de Finale van Mooie Noten (competitie voor singer-songwriters) én waren zij Finalist van de Grote Prijs van Nederland. Daar ontvingen zij de Prijs voor Beste Muzikant; deze ging naar Maya Fridman voor haar bijzondere bijdrage op cello en vocalen. Het duo gaf diverse concerten in Nederland, maar ook in Duitsland deden ze al twee succesvolle tournees, in het voorprogramma van de band Faun.

Maxazine mag voor de release-party in Paradiso enkele kaarten weggeven! Wil jij op 27 juni naar Paradiso dan kan je mailen naar jyoti@maxazine.nl met je naam en reden waarom we jou met een vriend of vriendin op de gastenlijst moeten laten zetten! De leukste inzendingen mogen namens Maxazine gratis naar binnen!

Deel: