De wereldpremière van Sensation ‘Welcome to the Pleasuredome’ is uitverkocht. De 40.000 tickets die vanochtend om 10:00 in de verkoop gingen zijn verkocht aan een internationaal publiek uit maar liefst 75 verschillende landen. Op 5 juli wordt de Amsterdam ArenA getransformeerd tot een ware speeltuin voor volwassenen, met een show die alle zintuigen prikkelt en die samen met top dj’s en duizenden danceliefhebbers zorgt voor een epische nacht.

Duncan Stutterheim, (medeoprichter van ID&T), vertelt: “Het is echt dik om te zien dat Sensation opnieuw op de eerste dag uitverkoopt. Zeker in een tijd waarin dit niet zo vanzelfsprekend is. Ook buiten Nederland zijn we een sterke naam, en daar mogen we best trots op zijn. Als we dan in Taiwan staan, en ik zie twintig duizend Taiwanezen uit hun bol gaan, dan komt dat toch maar even uit dat kleine Nederland. Bezoekers weten dat we onszelf ieder jaar willen overstijgen, en dat is denk ik onze kracht.”

Top dj’s voor Welcome to the Pleasuredome
Nationale en internationale top dj’s betreden 5 juli de Amsterdam ArenA. Mr. White opent de show traditiegetrouw op spectaculaire wijze. Daarna nemen de Nederlandse Chuckie, Nicky Romero en Martin Garrix plaats achter de draaitafels, gevolgd door het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike en als knallende afsluiter de Australische zusjes NERVO.

Carrousel voor de zintuigen
De nieuwste show neemt bezoekers mee in een nacht vol verleiding en plezier. Sensation presenteert deze nacht zijn hoogste podium ooit. Dit decor, in combinatie met lichtshows, danseressen, pyro-artiesten, acrobatiek en top dj’s zorgen voor een carrousel voor de zintuigen. Het is tevens het eerste decor dat ontwikkeld is voor een buiten editie. Hiermee reist Sensation aan het eind van het jaar naar het Midden-Oosten voor de eerste open air editie ooit.

Sensation & 10,000 Hours

Sensation ondersteunt 10,000 Hours, een stichting die jonge mensen inspireert om hun tijd te doneren en daarmee iets goeds voor een ander te doen. Van ieder ticket wordt 0,50 euro gedoneerd. Sensation verdubbelt deze inzet.

Deel: