Na een geslaagde tweedaagse Daydream editie afgelopen jaar, kondigt Par-T een wereldprimeur aan op The Nightdream Campsite. Een mega tent, genaamd ‘The Dreamcatcher’ zal onderdak geven aan honderden kampeerders en zorgen voor een unieke overdekte kampeerervaring. Par-T verwacht dat het een ongekende droomwalhalla zal worden, waarin niet alleen het kamperen centraal zal staan, maar vooral de algehele festivalbeleving.

Daydream bezoekers die op The Nightdream Campsite overnachten hebben de mogelijkheid om overdekt te kamperen. Hoe heerlijk zonnig de lentedagen in april zijn, ’s avonds koelt het altijd af en daarom kunnen de eerste 750 fanatiekste Daydreamers die op vrijdag 11 april vanaf 12:00 uur hun Daydream willen starten, hun tent optuigen in The Dreamcatcher. Deze mega tent zal niet alleen onderdak geven aan honderden tenten, maar zal voor een totale Daydream beleving zorgen, die voortgezet wordt op de camping.

Er zal een plaza zijn, met gezellige eetgelegenheden en een café met terras waar men kan chillen onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast zal er uiteraard muziek en entertainment aanwezig zijn. Zoals een echte dromenvanger zal de energie en geestkracht van de Daydreamers omarmd worden en dus zorgen voor nog veel meer speciale, spectaculaire, maar voor nu verassende elementen.

Daydream Festival stopt ’s avonds dus niet voor de campinggasten die op The Nightdream Campsite verblijven. “Er is niets zo gezellig en verbroederend als drie dagen met een leuke groep vrienden, bekende en andere Nightdreamers op de camping van Daydream Festival te verblijven. Er is voor ieder wat wils, ideaal dus voor de optimale festivalbeleving en gezellige, knusse en vooral warme nachten”, aldus Roel Berens (Par-T).

Tickets
Er zijn nog Daydream Festival tickets beschikbaar. Wil je de wereldprimeur; overdekt kamperen op een festival van dichtbij meemaken, koop dan op tijd tickets want het gaat hard met de camping spots. Let op; dat betekent dat het dus automatisch ook rap gaat met de verkoop van de Weekend Dream tickets.

Deel: