De organisatie heeft de eerste namen bekend gemaakt die het affiche gaan sieren van de 4e editie van Dutch Valley Festival op Velsen Valley in Spaarnwoude dat op zaterdag 9 augustus 2014 plaatsvindt. Het glooiende landschap tussen Amsterdam en Haarlem verandert die dag in een feestgebied met talloze muziektenten en meerdere openluchtpodia. Dutch Valley verenigt het beste dat Nederland op muzikaal gebied te bieden heeft. Van pop tot rock, van hiphop tot smartlap, van dance tot rap. In totaal treden ruim 75 verschillende acts van Nederlandse bodem op en daarmee mag Dutch Valley met recht het meest uiteenlopende festival van Nederland worden genoemd. De voorverkoop is inmiddels gestart.

Afgelopen zomer bezochten ruim 40.000 muziekliefhebbers het uitverkochte Nederlandse festival. De organisatie van Dutch Valley, bestaande uit UDC Events, Volendam Music BV en Lukassen Produkties, zet voor de 4e editie in op 45.000 bezoekers. De eerste namen voor de deze editie van Dutch Valley zijn: Jan Smit, Gerard Joling, Ilse de Lange, DI-RECT, Niels Geusebroek & band, The Opposites, Fajah Lourens, Mooi Wark en Géza Weisz. In de komende maanden volgen daarnaast nog vele anderen waaronder ook een aantal grote namen. Alle artiesten treden verdeeld over maar liefst 9 verschillende podia op, welke ook de komende tijd worden bekend gemaakt. De podia GO! Après Ski en de hiphop stage zijn reeds aangekondigd.

Tickets
Tickets voor Dutch Valley kosten €49,00 (kinderen t/m 12 jaar betalen €15,00) en zijn verkrijgbaar op www.dutchvalleyfestival.nl.

Dutch Valley Festival met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Ilse de Lange, DI-RECT, Niels Geusebroek & band, The Opposites, Fajah Lourens, Mooi Wark en Géza Weisz
Datum: zaterdag 9 augustus 2014
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur

Deel: