Met de toevoeging van Ben Bastion en T24 is het programma van de tweede editie van Crazy Town nu volledig. Na de succesvolle eerste editie in 2013 krijgt dit sensationele dance-evenement op zaterdag 15 februari zijn vervolg. Manege De Molenheide te Schijndel wordt dan omgetoverd tot een waar dance-paradijs. Shermanology, Mightyfools, The Darkraver, Yellow Claw, FeestDJRuud, Willie Wartaal, Ben Bastion en T24 zullen van Crazy Town een gekkenhuis maken dat feestbeesten zich nog lang zullen heugen. Tickets voor dit bijzondere evenement kosten slechts € 15,-.

Liefhebbers van dancehall, dirty house, harddance en hardhouse die vorig jaar de allereerste editie van het gloednieuwe dance-paradijs bezochten, kwamen oren en ogen tekort. Ze vergaapten zich aan de spetterende arena, de fascinerende decors en de smaakvolle DJ booth waar top DJ’s voor een memorabele en vooral geslaagde avond zorgden.

Op zaterdag 15 februari zal de Molenheide van 15.00 tot 00.00 uur opnieuw bol staan van spannende sensaties. Middels verrassende acts en stijlvolle decoratie gecombineerd met de meest talentvolle dance-acts zal deze tweede editie van Crazy Town een onvergetelijke beleving worden. De programmering kenmerkt zich als een melting pot van enkele van de heetste dance-acts van dit moment. Een eclectische samenkomst van old school artiesten en jonge honden met als gezamenlijk doel de Crazy Town-bezoekers gek te maken met hun extravagante shows.

Openingstijden en tickets
Crazy Town opent zijn deuren vroeg, namelijk al om 15.00 uur ’s middags! Het festijn duurt tot middernacht. Tickets kosten slechts € 15,- in de voorverkoop en zijn online te koop en in alle Primera winkels in Nederland en België via www.crazytown.nl.

Deel: