Hit HistoryZaterdagavond discokoorts! Er komt weer een nieuw 80’s & 90’s dansfeest aan, en een betere plek dan de pas geopende Club Liberty in Aalsmeer is niet denkbaar. Gestijld naar een New Yorkse nachtclub, inclusief indrukwekkende decoratie, lijkt deze locatie gemaakt voor een onvervalst discofeest, in dit geval met de grootste klappers uit de recente geschiedenis. Maak je zaterdag 25 januari dus klaar voor een reis naar toen, met de allereerste editie van Hit History!

Hoe mooi kan het zijn? Een dansfeest met de coolste hits uit de 80’s & 90’s, speciaal voor de iets oudere partygangers onder ons, in de meest spectaculaire club van het moment! Club Liberty in Aalsmeer resideert namelijk in een voormalige tv-studio, waar de ruimte tot in de puntjes is benut om er een naar New Yorkse maatstaven feestzaal van te maken. Een nachtclub met indrukwekkende showtrap, speciale NY-Deco en een groot podium.

Een disco in stijl, jawel. En dat ga je beleven met Hit History, de avond waar al die onverwoestbare nummers uit de 80’s & 90’s samen zullen komen. Verwacht een heuse Hit History Show, waarbij die klappers van toen worden gedraaid terwijl het licht en decor van Club Liberty voor een ultieme 80’s & 90’s vibe zorgen. Gaat nog een gekkenhuis worden op die dansvloer!

Hoe dan ook, er staat wat te gebeuren. Al die helden uit vervlogen tijden worden weer op de draaitafels gegooid; van Madonna tot de Backstreet Boys, van Whitney Houston tot Depeche Mode, van Duran Duran tot Dr Alban, tot in de late uurtjes zal Hit History ze allemaal tevoorschijn toveren. Nu al zin in, I wanna dance with somebody!

Tickets kosten 7,50 per stuk in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via alle Primera-winkels en: http://www.clubliberty.nl/tickets/

Club Liberty presents Hit History
Zaterdag 25 januari // 23.00-05.00u
Locatie: Club Liberty (TV Studio’s, van Cleeffkade 15, Aalsmeer)
Tickets VVK: 7,50 via http://www.clubliberty.nl/tickets/ en alle Primera winkels
Tickets Deur: 10,-

Deel: