Julia vd Toorn cdPrecies vier weken nadat Julia van der Toorn er met de winst vandoor ging en daarmee het vierde seizoen van The voice of Holland afsloot, bracht Julia afgelopen vrijdag haar eerste album uit. Op het gelijknamige album zullen liedjes te horen zijn die Julia tijdens haar deelname aan het programma vertolkte zoals haar auditieliedje ‘Oops..I did it again’, ‘Man down’ en ‘All of me’. Deze heeft ze aangevuld met eigen favorieten zoals ‘Wrecking ball’ (Miley Cyrus) en ‘Butterfly’ (Jason Mraz).

Julia werd tijdens haar deelname aan The voice of Holland vaak geprezen om de manier waarop ze bekende liedjes naar haar eigen hand wist te zetten. En ook de liedjes op het album die men nog niet van Julia kent dragen haar eigen kernmerkende stempel. Op de digitale versie van het album zijn tevens akoestische versies van ‘Empire state of mind’ en ‘Waiting all night’ toegevoegd.

Deel: