Goed nieuws voor alle Toppers fans!!! Vrijdagmorgen om 09.00 uur start de verkoop van een vierde extra jubileumconcert voor Toppers in Concert 2014 op ZATERDAG 24 MEI 2014. Vrijwel alle beschikbare tickets voor de concerten op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei waren maandag bij de start van de vrije verkoop binnen no-time uitverkocht. Het concert op donderdag 29 mei is een besloten avond. De aanhoudende vraag naar tickets overstijgt alle verwachtingen!

Vele jarenlange Toppers fans waren teleurgesteld over het feit dat zij geen kaarten konden bemachtigen en dat alles zo snel was uitverkocht. Een extra concert in de eerste week van juni is niet mogelijk omdat er die week gevoetbald zal worden in de Amsterdam ArenA.

‘De afgelopen dagen is er uitvoerig overleg geweest met de Amsterdam ArenA en hebben wij de mogelijkheid onderzocht om een weekend eerder een extra vierde concert te geven. Dit betekent wel dat we een aantal dagen alles volledig opgebouwd moeten laten overstaan. Wij vinden echter dat alle Toppers fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om het 10-jarig jubileum van Toppers in Concert mee te kunnen vieren. Na uitvoerig overleg hebben we nu dus besloten om een extra concert te geven op ZATERDAG 24 MEI 2014.’, aldus organisator Rocket.

Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger vieren in mei op grootse wijze het 10-jarig jubileum van Toppers in Concert! De 10e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Voor het 10e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar die is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Het thema voor het jubileumjaar 2014 is ‘MADE IN HOLLAND’. Het belooft een avond te worden van terugkijken en vooruitblikken maar vooral samen genieten van het unieke jubileum moment in een oer-Hollands ‘Over the Top’ decor. Het kledingadvies is ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld.

Gastoptredens zijn er van o.a. GORDON, ANDRE VAN DUIN en 2 UNLIMITED.

De kaartverkoop voor het extra concert op zaterdag 24 mei 2014 start vrijdag 20 december om 09.00 uur via www.ticketpoint.nl en 0900-0088.

Deel: