Goed nieuws voor de fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor het concert dat de diva geeft op 18 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Beyoncé geeft de dag erna, 19 maart, een extra concert. De kaartverkoop voor het concert op de 18e startte gisteren om 10.00 uur, als verwacht waren deze in no-time uitverkocht. Het tweede concert is ook al uitverkocht, de kans is aanwezig dat de zangeres er nog een derde show aan vastplakt.

Na vier jaar zonder live optredens maakte Beyoncé misschien wel de meest overdonderende comeback van 2013. Met ‘The Mrs. Carter Show World Tour’ kreeg ze iedereen aan haar voeten en bevestigde ze haar status als wereldster definitief. Haar vorige shows in Nederland waren in no-time uitverkocht. Binnen een half uur waren maar liefst 30.000 tickets verkocht.

Superster Beyoncé overtrof een ieders stoutste verwachtingen met een subliem wervelende live show. Fans en media kwamen superlatieven tekort. Het hele jaar stond Beyoncé in de spotlights, want alles wat Beyoncé doet, is nieuws. Dat ze vandaag opnieuw een internationale serie concerten aankondigt, bewijst dat Beyoncé voorlopig van plan is ook in het nieuws te blijven.

Deel: