Fans opgelet! Op zaterdag 28 december geeft de Haagse popband Gruppo Sportivo, bekend van hun hits ‘Hey Girl’ en ‘Disco really made it’, haar aller- aller- allerlaatste concert. Maxazine mag van het Patronaat 2×2 kaarten weggeven voor het concert van Hans Vandenburg en zijn beep-beep band! Om deze te winnen hoe je niet veel te doen: Deel dit bericht op Facebook en stuur je naam naar het facebookaccount van Maxazine. Wij controleren of je het bericht hebt gedeeld en kiezen op 26 december twee winnaars! Is dat gemakkelijk of niet?

Dus wil je kaarten winnen voor het aller- aller- allerlaatste concert van Gruppo Sportivo op 28 december in het Patronaat te Haarlem? Doe dan mee en win!

De Haagse popband Gruppo Sportivo behaalde eind jaren zeventig op de eerste golven van de new wave een nationale populariteit, met vrolijke, (aan-)stekelijke maar verre van domme liedjes. ‘Hey Girl’, ‘Disco really made it’, ‘Tokyo (I’m on my way, and in my new Toyota it’s not so far away)’, ‘I said No…’ en niet te vergeten de wereldalbums ’10 Mistakes’ en ‘Back to ‘78’.

Deel: