walking-in-the-air will and the peopleWill and the People brengt op 6 december de kerstsingle ‘Walking in the Air’ uit. Het origineel is van Howard Blake en werd gebruikt in de kerstfilm The Snowman van Raymond Briggs. Frontman Will Rendle zegt het volgende over de keuze voor dit liedje: ‘We all know music can have a huge effect on our memories, and when we hear a song from our childhood it can take us back to how we felt exactly at that time… In thinking this we decided to do a version of a song which takes us all back to the time when we were unable to sleep as children, waiting for Father Christmas to bring us presents! This is our version of the Snowman…’.

Will and the People zal in december Nederland aandoen voor een tour en medio 2014 zal hun nieuwe album verschijnen.

Live data:
13-12 Maassilo, Rotterdam
14-12 Oosterpoort, Groningen
15-12 Podium Victorie, Alkmaar
19-12 Effenaar, Eindhoven
20-12 Melkweg, Amsterdam
21-12 Gebouw T, Bergen op Zoom
22-12 Metropool, Hengelo

Deel: