Zondag 24 november gratis in Club Ziggo: het psychedelische rocktrio ‘DeWolff’, de punkrockers van ‘John Coffey’ en de Eindhovense stoner-rock formatie “Candybar Planet’ . De optredens worden gefilmd voor het tv-programma Ziggo Live en komen beschikbaar via Ziggo Video On Demand en Youtube.

DeWolff

Al sinds het winnen van de Kunstbende in 2008 speelt de psychedelische bluesrockband DeWolff voor uitverkochte zalen. En niet alleen in Nederland, want zelfs tot in Australië toert de band. En als het invloedrijke Rolling Stone Magazine ze in 2012 ook nog eens uitroept tot Europa’s ‘Must See Live Band’, weet u helemaal zeker dat u deze jonge honden niet mag missen in Club Ziggo.

John Coffey

Het Utrechtse John Coffey breekt met hun rauwe, snoeiharde punkrock sound elke zaal af, dus moet Club Ziggo er ook maar eens aan geloven. Hun recente plaat ‘Bright Companions’ werd niet alleen goed ontvangen in Nederland, maar ook Duitsland kan geen genoeg krijgen van deze luidruchtige gasten. Binnenkort gaat John Cofffey op de akoestische tour, maar bij ons gaat nog eenmaal dit jaar het dak er af.

Candybar Planet

Back in business : Candybar Planet. Opgericht in 1994 stond de band aan de basis van Eindhoven Rockcity en veroverde ze in de jaren erna de rest van Nederland met hun zware stoner-sound. In 2002 stopte de band op hun hoogtepunt, om in 2013 weer helemaal terug te zijn met het net uitgekomen album ‘Timelapse. Hoogste tijd dus om Club Ziggo plat te spelen.

Deel: