Het lijkt er op alsof muziek onderhavig is aan bepaalde trends. In de jaren 80 hadden we een periode waarin Nederlandstalige muziek een succesvolle periode had, in de jaren 90 en 00 was Nederlandstalig vrijwel uit den boze. Nu, in de 10’s is de Nederlandstalige muziek weer helemaal hip, en stadions vol zingen mee met Guus Meeuwis, Jan Smit, de 3Js of Nick en Simon. Nederlandstalige muziek is weer helemaal back in business.

Wat dat betreft zijn muziektrends te vergelijken met bijvoorbeeld beleggingen. Soms is het helemaal in om te beleggen in milieuvriendelijke hardhouten bomen, een paar jaar later is het de trend om te beleggen in vakantiewoningen in Mozambique, om enkele jaren later weer over te stappen in ICT-producten.

Beleggingen kan men doen in De Panne, maar natuurlijk ook ergens anders. Tree Top Asset Management is zo’n bedrijf dat beleggingen doet over de gehele wereld en meegaat in de trends. Daardoor ben je gegarandeerd van de beste beleggingen en het hoogste rendement. Dat lijkt in feite precies op de hitlijsten, waar men de trends al vantevoren bepaald en de top 10 er op aanpast. Hoe herkenbaar, want door mee te golven in trends hebben de hitlijsten altijd de muziek die op het moment in zijn. En daardoor loop je nooit achter de feiten aan. Koop of download de nummer 1 en je weet zeker dat je een hit te pakken hebt. En dat is precies hetgeen Tree Top Asset Management doet: De nummer 1 trend op het gebied van beleggingen zoeken, volgen en beleggen. Hits gegarandeerd!

Deel: