Na de verrassend snelle verkoop van de beschikbare kaarten voor de vier Kraftwerk shows op 17 en 18 oktober 2013, hebben de directie van het Evoluon Eindhoven en de organisator Double Vee Concerts hun uiterste best gedaan om de toegestane capaciteit te kunnen oprekken om aan de grote vraag vanuit het publiek om additionele kaarten tegemoet te kunnen komen. We zijn blij te kunnen melden dat het mogelijk wordt om meer mensen te kunnen laten genieten van deze unieke voorstellingen van Kraftwerk.

Vanaf vrijdag a.s. om 09:00 uur wordt daarom de extra kaartverkoop voortgezet via dezelfde procedure als eerder. Dat wil zeggen: de entreebewijzen worden op naam verkocht om woekerhandel in deze kaarten uit te bannen. De organisator realiseert zich ten volle dat de procedure niet in alle opzichten klantvriendelijk is, maar is verheugd om te kunnen melden dat er voor deze shows geen kaarten op secundaire wijze wo rden aangeboden. Ook voor de extra kaartverkoop geldt dat de enige door de organisator geautoriseerde kaartverkoper voor de 3-D shows van Kraftwerk See Tickets Nederland is.

Koop geen kaarten bij derden, want de kans dat een dergelijke ticket geen toegang verschaft is evident.

De extra kaartverkoop start vrijdag 20 september om 09:00 uur via See Tickets Nederland. Klik hier om kaarten te kopen en voor meer informatie,

Deel: