radiohead tapeRegelmatig worden er zeldzame demo tapes met daarop vroege opnames van Radiohead te koop aangeboden op eBay. De meeste opnames zijn al op YouTube te vinden, maar zodra er een cassette wordt aangeboden uit de periode toen Radiohead nog On A Friday heette, dan is menig fan zijn of haar nieuwsgierigheid gewekt. De cassette wordt beschouwd als de “Heilige Graal” voor Radiohead- en muziek verzamelaars, er bestaat slechts 1 stuks van deze cassette…

De inlay van de cassette bevat 2 foto’s van de band, de tracklisting en de namen van de bandleden (let op, de naam van Thom Yorke wordt geschreven zonder “h”): Ed O’Brien (Guitar, vocals) Colin Greenwood (bass), Tom Yorke (lead vocals, acoustic guitar, piano, synth) Phil Selway (Drums, vocals), Raz Peterson (alto/Tenor Sax) Songs written by Tom with Colin and Ed. Thanks to Malcom, Steve Richard and Harry for their help. To contact us phone Standlake 584. *copyright symbol 1986 – O.A.P. Records.

De cassette is vanaf heden te koop, verwacht wordt dat hij van eigenaar gaat wisselen voor een bedrag tussen de $1,500 en $2,500.

Tracklisting:

Side A:
Fragile Friend,
Girl (in the purple dress),
Everybody Knows,
Mountains (on the move),
Lemming Trail,
Lock The Door.

Side 2:
Fragile Friend (Remix)
Lemming Trail (Remix)
Lock the Door (Remix)
In The Breeze.

Deel: