BryanFerry-LiveInLyonDVDcoverhr_154954Op 23 september komt de liveregistratie van het ‘Live in Lyon’ concert van Bryan Ferry uit op DVD en Blu-ray. Ook is er een ‘Deluxe Edition’ verkrijgbaar in elk format met een hardcover editie van 72 pagina’s, een DVD-cover en een bonus CD van het concert. Op ‘Live in Lyon’ staan veel van Bryan Ferry’s bekende nummers, zoals ‘Slave To Love’, ‘Oh Yeah!’, ‘Let’s Stick Together’, ‘Love Is The Drug’, ‘Don’t Stop The Dance’, ‘Avalon’, ‘Sign Of The Times’, ‘If There Is Something’, ‘Jealous Guy’ en ‘My Only Love’. Dankzij zijn eerdere opnames uit 1970 met Roxy Music staat Bryan Ferry bekend als een van de meest iconische en innovatieve muzikant en songwriter uit de popmuziek. Ferry’s spectaculaire optreden van de ‘Olympia’ tour in 2011 is 25 juli gefilmd in het oude Romaanse amfitheater in Lyon (Frankrijk), als onderdeel van het ‘Nuits de Fourviere Festival’.

Bonusmateriaal bestaat uit ‘The Making Of Olympia’, een briljante documentaire over de opnamens van het album ‘Olympia’ met nog niet eerder vertoonde interviews en optredens met gastartiesten als Nile Rodgers, Dave Stewart, Marcus Miller, David Gilmour , Flea en The Scissor Sisters. ‘Live in Lyon’ bevat nummers uit de 40-jarige carrière van Ferry, zoals bekende nummers van Roxy Music, solo hits, en zijn beroemde en unieke covers. Eind vorig jaar bracht de zanger nog een studio album uit.

Deel: