In november komen staan een aantal bekende gezichten op het podium tijdens het 7e ‘Stand Up for Heroes’ benefiet concert dat gehouden wordt in New York City. Bruce Springsteen, Roger Waters en ‘Daily Show’ gastheer Jon Stewart staan op de lijst van de al eerdere bevestigde acts. Ook geeft Jerry Seinfeld acte de presence, meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Springsteen, Waters en Stewart stonden vorig jaar ook op het podium van het Beacon Theatre te New York City. Voor editie 2013 is gekozen voor een veel grotere lokatie, namelijk de Madison Square Garden. Het evenement heeft als doelstelling om geld in te zamelen voor gewonde soldaten die terug zijn gekomen uit de oorlogsgebieden in Irak en Afghanistan. Sinds het begin is er al meer dan 16 miljoen dollar ingezameld, inclusief 3,5 miljoen in 2012, het eerste jaar dat het concert live te volgen was via Youtube.

Deel: