Mick Jagger heeft zich toegelegd op het maken van films over legendarische sterren. Eerder lieten wij al weten dat hij een gaat een film gaat maken over het leven van “the Godfather of Soul” James Brown. De 31-jarige acteur Chadwick Boseman gaat de rol van James spelen, Mick zal ook in de film te zien zijn, alsmede Keith Richards. Ook Little Richard zal een rol gaan vervullen, maar het is nog niet bekend of hij zichzelf zal spelen.

last-train-memphis-rise-elvis-presley-peter-guralnick-paperback-cover-art

Elvis Presley is de volgende legende waarover Jagger een film wil gaan maken. ‘Last King of Scotland’ regisseur Kevin Macdonald heeft toegezegd aan de biografie mee te gaan werken. De film getiteld ‘Last Train to Memphis’ zal worden gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter Guralnick en zoomt in op de beginjaren van Elvis Presley’s carrière. Jagger produceert de film samen met Victoria Pearman en zal worden uitgebracht via Jagged Films company.

Deel: