Jan Smit en Nick & Simon breiden hun expertise uit door te gaan samenwerken met modesite modeveiling.nl. Eind december vorig jaar is modeveiling.nl door Frans ten Berge en Dyanne Beekman gelanceerd in Museum Broekerveiling te Broek op Langedijk.. ‘’Na een succesvolle pilot fase van een half jaar is die site nu nog verder uitgebreid met designmerken en verheug ik mij er enorm op om de site met een geweldig team en onze goede vrienden uit Volendam verder vorm te geven’’, aldus Dyanne Beekman.

De samenwerking tussen de Volendammers, Dyanne Beekman en Frans ten Berge dateert al uit de tijd van de samenwerking die heeft plaatsgevonden bij een groot kledingconcern. ‘’Dyanne heeft mijn spijkerbroeken ontworpen en met Frans heb ik veel succesvolle momenten gekend’’,  aldus Jan Smit. ‘’Wij kennen Frans ook uit de tijd toen hij intensief samenwerkte met Jan’’, aldus Nick Schilder. ‘’Toen dit idee op tafel kwam waren we gelijk enthousiast en we hebben we besloten eerst een pilot fase te starten alvorens de samenwerking inhoudelijk vorm te geven’’, aldus Simon Keizer.

Deel: