REVERE  MY MIRROR YOUR TARGETRevere brengt op 7 oktober hun studioalbum My Mirror / Your Target uit bij V2 Records. De in Londen gevestigde band haalt hun inspiratie uit grootheden als Ennio Morricone, Broken Social Scene en Nick Cave & The Bad Seeds. Gitaar, bass, drums en zang worden aangevuld met viool, cello en piano. Het album werd opgenomen en gemasterd in de bekende Metropolis Studios in Londen en is een energiek, soms melancholisch album geworden. De stem van Stephen Ellis houdt het midden tussen die van Jeff Buckley en Bon Iver, en de grootse producties op het album doen denken aan Radiohead, Arcade Fire en Muse. Bijzonder aan My Mirror / Your Target is dat het album compleet gefinancierd is door fans via een crowdfunding actie.  In Engeland wordt de band al zeer goed ontvangen, zo werden ze door Consequence of Sound genoemd als één van de hoogtepunten van de afgelopen editie van Glastonbury, speelden ze onlangs op BBC 2 Radio en kregen zeer lovende recensies in de Engelse pers.

7 september Festival Bruis – Maastricht

9 oktober Rotown – Rotterdam

10 oktober Paradiso – Amsterdam

Deel: