Nik Kershaw bracht in 1984 zijn debuutalbum ‘Human Racing’uit, van dit album kwamen drie hitsingles te weten ‘Wouldn’t It Be Good’, ‘Wide Boy’, en ‘I Won’t Let The Sun Go Down’. De opvolger, ‘The Riddle’ (1984) ligt vanaf heden als een 2CD’s tellende deluxe edition in de winkels. Disc 1 van deze heruitgave bevat het volledige originele album in geremasterde versie, disc 2 remixes, B-sides en live tracks. De live tracks zijn allen opgenomen in 1984 in de Hammersmith Odeon. In 2012 bracht de Britse zanger ook al een deluxe edition uit van ‘Human Racing’, dit in hetzelfde format als ‘The Riddle’ 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=5ehHOwmQRxU

Disc 1:
“Don Quixote”
“Know How”
“You Might”
“Wild Horses”
“Easy”
“The Riddle”
“City of Angels”
“Roses”
“Wide Boy”
“Save the Whale”

Disc 2:
“Roses (Live)”
“The Riddle (Extended)”
“Know How (Live)”
“Don Quixote (Extra Special Long Mix)”
“City Of Angels (Live)”
“So Quiet”
“Wild Horses (Live)”
“Wide Boy (Extended Mix)”
“You Might (Live)”
“Don’t Lie”
“Save The Whale (Live)”

Deel: