Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2013 staat de vijfde editie van Brabant Open Air op het programma op Strijp-S in Eindhoven. Met op vrijdag ‘De maten van Brabant’, een zinderende feestavond met louter Brabantse zangers en zangeressen, zoals Guus Meeuwis, Gers Pardoel, Frank Lammers, Björn van der Doelen, Joris Rasenberg, Nol Havens, Nikki Kerkhof, Anneke van Giersbergen, Fred van Dijk, Armand en Peter Koelewijn. Zaterdag 7 september wordt een mooie festivaldag vol muziek en cultuur. Op het affiche staan onder meer Bløf, Kensington, Handsome Poets, Moke, The Kik, Ed Kowalczyk (LIVE), Chef’Special, Blaudzun, Bettie Serveert en vele anderen. De kaarten voor Brabant Open Air zijn te koop via DEZE SITE, maar Maxazine mag voor beide dagen enkele kaarten weggeven!

Maxazine heeft drie kaarten voor vrijdag en twee maal twee kaarten voor zaterdag en als jij een van deze prijzen wil winnen, willen we van jou weten wie vorig jaar de hoofdact van de zaterdag was. Stuur je antwoord vóót 31 augustus naar BOA@maxazine.nl en zet daar naast het antwoord in: je naam, je adres en of je gaat voor kaarten voor vrijdag of zaterdag. Succes en eh, dan denk je aan Brabant Open Air, want daar brand nog licht!

Deel: