Op 27 september brengt succesvolle jazz zangeres Caro Emerald een speciale live-dvd ‘In Concert’ uit. De DVD bevat een live registratie van het concert voor het live evenement ‘Radio 2 In Concert’ van BBC. Nooit eerder werd een Nederlandse artiest gevraagd voor de ‘Radio 2 in Concert’ sessie van BBC. Eerdere sessies van de ‘Radio 2 in Concert’ waren met o.a. Bon Jovi, Muse, Robbie Williams en Rod Steward.

De show bevat een mix van nummers van beide studioalbums, waarin alle hits voorbij komen. Als bonus bevat de DVD extra’s met onder andere een interview met Caro Emerald en reperteersessies van de nummers ‘Tangled Up’ en ‘That Man’. Een 60 minuten versie van het concert is eerder dit jaar uitgezonden op BBC Radio 2 en via digitale televisie.

Caro Emerald brak in 2010 door met haar debuutalbum ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’, die onmiddelijk op nummer 1 kwam in Nederland. Haar tweede album ‘The Shocking Miss Emerald’ dat afgelopen voorjaar uitkwam, kwam niet alleen op nummer 1 binnen in Nederland maar ook op nummer 1 in Engeland en bleef daarna in veel landen in de top van de albumcharts. Dit bevestigde haar status buiten Nederland en kreeg ze wereldwijde erkenning voor haar albums.

Deel: