the-rolling-stones-hyde-park-live-album-De Rolling Stones hebben een nieuw live album uitgebracht dat alleen maar te downloaden is via iTunes. Tijdens hun ’50 and Counting’ tournee gaven ze op 6 en 13 juli concerten in het Londense Hyde Park, het album – met de toepasselijke titel ‘Hyde Park Live’ – verschijnt exact 44 jaar nadat ze een gratis concert gaven, ook in het Hyde Park. Dit concert was een eerbetoon aan gitarist Brian Jones, die kort voor dit concert overleed. ‘Hyde Park Live’ is vanaf heden beschikbaar, let wel op dat het album maar 4 weken op iTunes zal staan.

Tracklisting ‘Hyde Park Live’:
1. Start Me Up
2. It’s Only Rock ‘N’ Roll
3. Tumbling Dice
4. Emotional Rescue
5. Street Fighting Man
6. Ruby Tuesday
7. Doom And Gloom
8. Paint It Black
9. Honky Tonk Women
10. You Got The Silver
11. Before They Make Me Run
12. Miss You
13. Midnight Rambler
14. Gimme Shelter
15. Jumpin’ Jack Flash
16. Sympathy For The Devil
17. Brown Sugar
18. You Can’t Always Get What You Want
19. (I Can’t Get No) Satisfaction

Deel: