De zomer in Nederland laat nog op zich wachten maar Effenaar Eindhoven heeft de komende maand een aantal mooie bands op het podium staan en heeft hier een zomeraktie mee georganiseerd.

Red Fang + The Sword | 2 Juli | Grote Zaal
Black Rebel Motorcycle Club | 3 juli | Grote Zaal
Bush | 7 juli | Grote Zaal
Cult of Luna | 14 aug| Kleine Zaal
My Bloody Valentine | 4 sept | Grote Zaal
Dinosaur Jr. | 5 sept | Grote Zaal

Zoveel goede bands in 1 maand kan een kostbaar grapje worden en daarom introduceert De Effenaar een mooie zomeractie. Als je nu een kaartje koopt voor één van de bovenstaande shows krijg je korting op elke extra show die je wilt bezoeken! Per extra show waar je een kaartje voor koopt krijg je 3 euro korting. Bij de eerste show betaal je de normale prijs, bij de tweede show krijg je 3 euro korting, bij de derde show loopt dit al op tot maar liefst 6 euro en bij de vierde show de Effenaar zelfs 9 euro korting op je kaartje! Dit is meteen de maximale korting. Dus hoe meer shows je bezoekt hoe meer geld je bespaart. Wanneer je al een ticket hebt gekocht voor de aankondiging van deze actie, ding je automatisch mee voor de volgende korting. Let wel op want deze aktie telt alleen als je via de website van Effenaar online je kaartjes besteld.

Bush: Het debuut ‘Sixteen Stone’ en de opvolger ‘Razorblade Suitcase’ van Bush zorgde voor behoorlijk wat opwinding midden jaren 90. De Europese -vooruit Britse- tegenhanger van Nirvana was gevonden! Grungy gitaren, ijzersterke rocksongs. ‘Everyhting Zen’, Glycerine’ en talloze andere hits later bewees Bush ook nog eens geen eendagsvlieg te zijn en zichzelf constant te kunnen vernieuwen. Toch verdween de band in 2002 een paar jaar van het toneel. Leadgitarist Pulsford en bassist Dave Parsons verlieten de band en werden vervangen door respectievelijk Chris Taynor en Corey Britz. Intussen trouwde Rossdale met superster en No Doubt zangeres Gwen Stefani en vestigde zich in Amerika. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan! In 2011 was Bush opeens helemaal terug met het zeer goed ontvangen ‘The Sea Of Memories’ en op 7 Juli staan ze in de grote zaal in Eindhoven.

Deel: