Al jaren lang is het bekend dat een reünie van John Fogerty met zijn oude bandleden – Stu Cook en Doug Clifford – van Creedence Clearwater Revival er niet meer in zit. Tom Fogerty overleed in 1990. Stu Cook en Doug Clifford maken momenteel deel uit van Creedence Clearwater Revisited en hebben altijd nee gezegd tegen een reünie, Fogerty bleef daar relatief onduidelijk over. Afgelopen maandag werd hem tijdens een interview gevraagd of hij een reünie mogelijk acht.

Fogerty verklaarde dat hij het ooit ter sprake heeft gebracht maar kreeg direct een negatieve reactie van Cook en Clifford. Fogerty vertelde: “Ik zelf denk dat het in de toekomst zeker mogelijk is. Ik ben er niet actief naar op zoek, maar ik sta er wel positief in. Het enige wat ik overal hoor is dat het nooit zal gaan gebeuren”. Fogerty’s nieuwe album getiteld ‘Wrote a Song For Everyone’ zal vanaf 28 mei in de winkels liggen.

Deel: