Zondag 19 mei, 1ste pinksterdag, was alweer de vijfde editie van 7th Sunday.  Het weer was top voor de 25.000 bezoekers van 7th Sunday en ondanks dat de weervoorspellingen deze week niet best waren, was het fantastisch festival weer. De aankleding van het festival zag er zoals ieder jaar er weer erg goed uit vooral de mainstage zag er dit jaar erg vet uit.

7th Sunday heeft maar liefst 12 verschillende podiums met verschillende muziek stijlen zoals 90s, dirty house, dubstep, electro, hardstyle, hiphop, house, lounge, minimal, reggae, techno dus voor iedere muziek liefhebber is er wel wat te doen. dus als je getwijfeld hebt en je bent dit jaar niet naar 7th Sunday geweest dan heb je echt iets gemist!! Dus voor volgend jaar is het echt een aanrader!

We hebben overal eigenlijk wel een kijkje genomen overal zag je mensen met vrolijke gezichten; Wat was 7th Sunday top! Eerst zijn we naar de mainstage geweest, daar draaiden om 15:00 uur Joris Voorn (Techno), die weer erg vet was en na Joris Voorn kwam ook het duo Housequake (Dj Erick E & Dj Roog) hun house-sklils tonen.

Na de show van Housequake besloten we om nog even naar de Hardstyle area te gaan, naar de set van de enige echt melodyman Frontliner. Wat was dat vet, hier gingen de voetjes echt van de vloer! Na de set van de Frontliner konden we uiteindelijk terug gaan naar de mainstage. De mainstage kon je eigenlijk wel heel de avond blijven staan. Wat hebben we genoten van dit geweldig Festival! Thnx 7th Sunday!!

Deel: