Het Toppers circus draait op volle toeren. Vorige week brachten de Toppers hun single ‘1001 Nacht’ uit, waren zij te zien op tven voor de komende week staat een stedentrip aan Istanbul op het programma. De zangers Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom brengen een bezoek aan deze wereldstad om sfeer te proeven voor de ‘1001 NIGHT EDITION’ van Toppers in Concert 2013.

“We hebben het alle drie enorm druk en dit is een ideale gelegenheid om even een paar dagen bij elkaar te zijn. Een reisorganisatie heeft voor ons een drie daagse trip samengesteld waarin we zoveel mogelijk kunnen zien wat aansluiting heeft bij het thema van Toppers in Concert voor dit jaar. We gaan een bezoek brengen aan een aantal highlights zoals de ‘Grand Bazaar’, één van de grootste Oosterse Markten ter wereld met 58 straten en ruim 1200 winkels. We gaan sfeeropnamen maken op diverse bijzonder plekken zoals bij ‘Hagia Sophia’ een voormalige kathedraal en moskee, de ‘Blauwe Moskee’ en het ‘Topkaki Paleis’ en gezellig dineren in het zeer bijzondere panorama restaurant ‘360 Istanbul’ en het sprookjesachtige ‘Restaurant Al Jamal’. We zijn heel benieuwd en hebben er ongelooflijk veel zin in en beloven jullie op de hoogte te houden.”, aldus de Toppers.

Deel: