Dit jaar doet 538 voor Warchild Gouda aan. In alle vroegte staan ze al op de Markt te gymnastieken, één voordeel, je werd er wel warm van want wat is het koud! Maar Gouda en ook de artiesten kunnen wel tegen een stootje en ook om half 9 in de ochtend staat de markt al lekker vol en het wachten is op de eerste act, Veldhuis en Kemper. Kwart voor negen treden deze mannen al op respect voor de artiesten die in deze kou en vroegte zo een show weggeven!

De hele dag door is het een komen en gaan van talent welke op het talentenstage mogen laten zien wat ze kunnen wanneer er €12,- gedoneerd wordt. Om kwart over 3 verschijnt Alain Clark op het podium om de menigte op te warmen, wat hij om kwart over 6 nog eens dunnetjes overdoet samen met Cor Bakker. Ook weerman Piet komt Gouda vertellen dat het nog wel een paar dagen koud blijft…. Wanneer het donker word komt Sharon Doorson nog met een paar knalnummers zo staat iedereen te springen en dat warmt op! Of het nog niet genoeg is sluit DJ Justin Prime af en ontvangt uit handen van Mark Labrand een Gouden Plaat

Nu gaat 538 nog naar Bergen op Zoom Dinsdag 26 maart 2013 – Grote Markt Veenendaal Woensdag 27 maart 2013 – Markt Arnhem Donderdag 28 maart 2013 – Kerkplein ‘s-Hertogenbosch.

Deel: