De leden van My Chemical Romance hebben bekend gemaakt er mee te gaan stoppen. De band, opgericht in 2001 en bestaande uit leadzanger Gerard Way, gitaristen Ray Toro en Frank Iero, en bassist Mikey Way, vinden het na 12 jaar genoeg geweest. Tijdens hun carriere brachten ze 4 studio albums uit, te weten ‘I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love'(2002), Three Cheers for Sweet Revenge'(2004), ‘The Black Parade’ (2006) en ‘Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys’ (2010).

Op hun website is een korte verklaring te lezen, deze luidt: “Het onderdeel uitmaken van deze band de afgelopen 12 jaar is een zegen geweest, We zijn naar plaatsen geweest waarvan we nooit gedacht hadden er ooit te komen. We hebben dingen gezien en gedaan die we voor onmogelijk hielden. We hebben het podium gedeeld met mensen die we bewonderen, en het belangrijkst, onze vrienden. En nu, zoals alle mooie dingen, is het tijd om te stoppen. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning en voor het onderdeel zijn van het avontuur”.

http://www.youtube.com/watch?v=8bbTtPL1jRs

Deel: