Yes-r gooit het roer om met zijn nieuwste single Till the sun comes up, een duet met de Deense ‘Grammy Winnaar’ Sisse Marie. Deze onvervalste danceplaat kwam tot stand nadat Yes-R in contact werd gebracht met de Deense zangeres Sisse Marie. Voor de opname van Till the sun comes up vloog Yes-r met producer Alvita naar Denemarken. In de studio van het Deense producers duo Granity had Yes-r direct een klik met de superster Sisse Marie, die inmiddels ontdekt is door niemand minder dan Usher.  Till the sun comes up is vanaf vandaag beschikbaar op iTunes en te streamen via de bekende streaming platforms.

Voor Yes-r is het de tweede keer dat hij een danceplaat uitbrengt. De rapper is al een paar jaar in de ban van dit genre. Hij heeft recent zelfs een eigen dancelabel opgericht genaamd ‘Casseta Music’ waar hij een aantal talentvolle producers heeft getekend. “De gastbijdrage op deze te gekke plaat is voor mij meer dan een uitstapje. Ik heb de intentie om als vocalist veel meer dance platen te maken”, aldus de rapper/presentator. Yes-r maakt op dit moment grote sprongen in zijn carrière. Naast tal van ontwikkelingen op artistiek gebied, presenteert hij de nieuwe SBS talentshow ‘The Next Pop Talent’ van John de Mol.

Sisse Marie brak door als winnaar van een gerenommeerde Deense talenten jacht. Naast artiest is ze ook professioneel model. Zo heeft ze op covers gestaan van diverse grote modebladen waaronder de Italiaanse Vogue. Inmiddels heeft ze drie nummer # 1 hits en een Grammy voor het beste Teen Album. Ze heeft drie  jaar lang het best bekeken Deense MTV programma gepresenteerd en focust zich nu op een internationale doorbraak. Meerdere platenmaatschappijen in de VS hebben haar een deal aangeboden, waaronder het label van Usher.

Deel: