Op 6 mei brengt de Australische zanger Jaimi Faulkner zijn nieuwe studioalbum Turn Me Around uit bij V2 Records. Turn Me Around refereert aan de drastische beslissing die hij drie jaar geleden nam toen hij Australië verliet en naar Europa vertrok om zijn geluk als muzikant te beproeven. Voor Jaimi een moeilijke beslissing, maar hij besloot zijn hart te volgen en zijn vaderland de rug toe te keren.

Jaimi Faulkner: ‘In March 2010, I started questioning if a career in music was for me. Even though I had enjoyed success in the music industry in Australia, I had been typecast by the media as an eighteen year-old blues guitar player. However, the fact was, I had reached the age of twenty-seven years and had so much more to offer musically, but felt like I was not being offered the chance to fully expand and blossom as an artist’

Het nieuwe avontuur begon in Duitsland en zette zich voort in Nederland en België. Alleen Jaimi met zijn gitaar en footstompboard. Turn Me Around is een muzikale weerspiegeling van Jaimi’s twijfels over zijn bestaan als muzikant, zijn carrière en gedachten over liefde, het leven en familie.

15 maart – Hedon, Zwolle
16 maart – Tivoli, Utrecht
17 maart – Het Bolwerk, Sneek
19 maart – Doornroosje, Nijmegen
20 maart – De Amer, Amen
21 maart – Bibelot, Dordrecht
22 maart – Nieuwe Nor, Heerlen

Deel: